Nevada

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Nevada

Nekretnina na prodaju u Nevadi

Nevada odvojena od zapadnog dijela teritorija Utaha i drugih susjednih država su: Kalifornija, Arizona

Nevada je jedna od zapadnih država SAD-a, koju karakteriziraju velike pustinje, kasina otvorena 24 sata dnevno i zabava za koju je poznat najveći grad, Las Vegas. Las Vegas je domaćin bogatim tematskim hotelima i luksuznim odmaralištima, a svi su poredani duž glavne trake: Las Vegas Strip.

Ako ste zainteresirani za nekretnine za prodaju u Nevadi trebali biste znati opće stanje na tržištu nekretnina.

Cijene ovdje rastu do druge najbrže stope u cijeloj zemlji, nakon Seattlea. U kratkoročnom razdoblju, u iduće dvije godine, ne očekuje se smanjenje cijena.

Graditelji grade više, ali ne mislim da smo dosegli točku infleksije, ili točku u kojoj padni inventar dodiruje dno.

Las Vegas dom građevinarstva je u osnovi izbrisala tijekom recesije, kao što je prodaja isparila i graditelji prestali trgovati.

Danas ukupne vrijednosti nekretnina za prodaju u Nevadi brzo rastu, kupci su platili rekordne cijene i graditelji nastavljaju akumulirati više zemljišta.

Najaktivnija županija je Clark gdje je ove godine do travnja došlo do povećanja od 22% u odnosu na isto razdoblje od četiri mjeseca prošle godine i zabilježila prosječnu prodajnu cijenu od 374,440 USD u travnju, što je 11% više u odnosu na prethodnu godinu godina.

Tržište nekretnina u Las Vegasu za 2018. ne samo da izgleda nevjerojatno, već i na valu koji bi se lako mogao nastaviti sve do 2021. godine, bez obzira što ostatak Sjedinjenih Država radi. Valja napomenuti da je u 2008, Las Vegas je najteže pogođen tržištu nekretnina u SAD-u i rangiran prvi među foreclosures i nezaposlenosti. Las Vegas se ponovno razvio i 2013. postao je dominantna sila nad onim što grad čini da bi preživio i prosperirao.

Las Vegas tržište nekretnina dobiva na zamahu s brzorastućim cijenama i povećanjem građevinskih i nekretnina za prodaju u Nevadi.

  •  
    Selio se u Nevadu. Izaslanstvo i živi u Nevadi.

        Las Vegas: drugi najveći grad u Sjedinjenim Državama nakon New Yorka, nesumnjivo je jedan od najljepših gradova na svijetu. Poznata po svojim općinama mogla bi biti održiva alternativa. Za što? Da radikalno promijeni svoj život! Kupnja nekretnine u Nevadi zapravo, osim što je izvrsna inves ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB